joi, 22 septembrie 2011

Top 4 alimente pentru slabit


Odata cu apropierea verii, toate femeile din jurul meu au un subiect constant de discutie : slabitul. Decat sa va chinuiti cu tot felul de regimuri stricte, mai bine aruncati un ochi pe top 4 alimente pentru slabit.
Ei bine, da! Poti arde grasimea mancand, nu trebuie sa te sacrifici pe altarul dietelor cu putine si foarte putine calorii. Vei deveni frustrata, nervoasa si risti sa si pui la loc totul dupa cateva luni.
Stim cu totii ca ar trebui sa mancam mai multe legume, sa renuntam la zahar si sa ne ferim de fast food ca de necurat. E primul pas spre un regim de viata sanatos. Dar ca sa si slabim eficient avem de nevoie de mici trucuri, mai exact sa stim ce alimente ne ajuta sa ardem grasimi.

Eu am gasit 4 alimente pentru slabit, recomandate de specialisti si de rezultatele pe care le-au avut in timp.
Primele, in ordinea de pe tricouri, sunt nucile. O cercetare realizata la Harvard arata ca daca mancam 3 portii de nuci pe zi, putem pierde un centimetru un talie intr-o luna. Evitati totusi nucile sarate. Multe persoane merg ideea cum ca nucile au un continut ridicat de calorii, grasimi si ingrasa. Este adevarat, dar se recomanda consumul cu moderatie. Nucile au densitatea calorica mare. Ideal este sa nu se exagereze cu portiile. Raman niste alimente de baza in cadrul unei diete sanatoase. 
Un alt aliment care ajuta arderile este pestele. Cercetari recente arata ca dupa o masa cu peste sau fructe de mare, senzatia de satietate dureaza cu doua ore mai mult, Asta se explica prin faptul ca pestele creste secretia unui hormon numit leptina, care atentueaza senzatia de foame. 
Daca va place avocado, ati tras lozul castigator. Musteste de acizi grasi Omega 9 si stimuleaza metabolismul transformand grasimea in energie. Mancati cat de mult puteti.
     
Din capitolul fructe exotice bagam la inaintare nuca de cocos. Specialistii spun ca grasimile bune continute de nuca de cocos, ajuta la absorbtia calciului in oase. In plus, formeaza o pelicula protectoare pentru ficat cand vine vorba de fumat si efectele alcoolului.
Nuca de cocos mentine silueta si nu doar atat. Daca ai racit e de baza datorita proprietatilor ei antivirale. Unde mai pui ca uleiul din cocos se bate in lupta dreapta cu colesterolul rau din organism.
La capitolul silueta, fructul e aliatul tau, asa urat cum il vezi. Face minuni si regleaza metabolismul. Stiti si alte alimente pentru slabit ? Nu fiti egoisti, spuneti-ne si noua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu